Only better. We've taken the best of this home's mid-century character and increased its comfort: no more bone-chilling winters. Through minor moves, we reconfigured the floorplan to meet the changing needs of the family and opened the home - at last! - to its leafy year yard. Read more

Our approach elevates the whole home. Through installing generous insulation, thermal mass, permanent shading, thick curtains, inbuilt weather seals and laminated timber-framed sliding doors (so they don’t warp) we’ve been able to make a real difference to the liveability of the home.

We’ve reinvigorated the existing feature courtyards, and created new living areas to engage with the garden. A zoning rethink has created children’s quarters – complete with rumpus room – and a parents’ wing at the other end of the house, overlooking the garden.

The design language continues through partition cupboards redefining living spaces, and frameless, floor to ceiling double glazed windows set with freestanding stone rendered feature walls.

SEE LESS